AMETLLA DE MAR

Noves accions de promoció turística a l’Ametlla de Mar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | AMETLLA DE MAR

06/07/2018

L’Ametlla de Mar ha estrenat la temporada turística d’estiu amb noves accions promocionals. D’una banda, el consistori ha instal·lat dos nous punts d’informació turística al centre comercial les 3 Cales i a l’urbanització Calafat. Damià Llaó és el gerent de l’àrea de Turisme de l’Ametlla de Mar.

L’altra acció que s’ha engegat és l’edició d’uns talonaris amb descomptes als comerços i restaurants del municipi, per aquells visitants que realitzin activitats nàutiques a través de l’Ametlla de Mar Experience.

La temporada ha començat amb uns 4 punts per sota de l’ocupació turística registrada l’any passat. Però, segons les dades de reserves dels hotels i càmpings, es preveu que la segona quinzena de juliol i el mes d’agost es mantindrà l’ocupació del 2017. Així, les dos últimes setmanes de juliol es preveu una ocupació del 70%, el pic més alt s’espera la primera quinzena d’agost amb unes xifres que oscil·laran entre el 90 i el 95%, i la segona quinzena es preveu que es registri una ocupació del 85-90%.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>