BARCELONA

PSC-Units porta al Parlament el rebuig a l'abocador de Riba-roja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | BARCELONA

07/03/2019

PSC-Units ha entrat a registre aquest dijous al matí una proposta de resolució en què insta al Govern de la Generalitat a paralitzar immediatament els tràmits del Departament de Territori i Sostenibilitat i l'Agència Catalana de Residus (ACR) en relació amb el projecte d'un abocador a Riba-roja de l'Ebre. Segons la proposta de resolució, el projecte és "contrari a la línia de desenvolupament econòmic consensuada per tots els municipis riberencs" i considera que "marcaria negativament el futur de tota la comarca de la Ribera d'Ebre". Així ho ha denunciat el diputat de Socialistes i Units per Avançar, Jordi Terrades, que ha alertat del "rebuig pràcticament unànime" que el projecte de construcció de l'abocador ha generat al Consell d'Alcaldes de la Ribera d'Ebre i el Consell Comarcal.

A més, Terrades ha recordat que els municipis de la comarca ja han apostat i acordat el seu projecte de desenvolupament econòmic i social, basat en el sector del turisme, el sector primari i sector agroalimentari, i que ja existeix un altre abocador a Tivissa. Per Terrades, "la construcció plantejada xoca frontalment amb la línia marcada i consensuada a la comarca" per això reclama al Govern "aturar un projecte que marcaria de forma negativa el futur de tot el territori".



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>