ROQUETES

Paco Gas, nou diputat d’ERC a la Diputació de Tarragona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. / Antena Caro | ROQUETES

10/08/2018

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, va prendre possessió com a diputat de la Diputació de Tarragona el passat dimarts 7 d'agost durant la celebració d'un ple extraordinari. Gas ocuparà el càrrec de diputat dins del grup d'ERC per al Partit Judicial de Tortosa, en substitució de Gervasi Aspa que va deixar el càrrec recentment per jubilació.

Paco Gas, alcalde de Roquetes des del 2007, és president del COPATE, conseller comarcal del Baix Ebre i secretari de Política Parlamentària i vicepresident de la Federació de l'Ebre d'Esquerra Republicana.

En la fórmula per prometre el càrrec, Gas va incorporar el record als presos polítics i exiliats, “per imperatiu legal prometo complir fidelment les obligacions del càrrec de diputat a la Diputació de Tarragona, i treballar per la llibertat pels presos i preses polítiques, pel retorn dels exiliats i les exiliades i fins a la consolidació de la República Catalana”.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va donar la benvinguda a Paco Gas com a nou diputat durant la sessió plenària on se li va fer l'entrega de la seua credencial.

Gas ha explicat que la seua funció a la Diputació, com a grup que es troba a l'oposició, serà fiscalitzar les diferents propostes i projectes que es duguin a terme al territori i defensar els interessos de les Terres de l'Ebre. En el que queda de legislatura Gas es proposa reivindicar per al territori millores en les xarxes de comunicació, com per exemple la carretera d'accés a Caro.

Gas també ha volgut destacar la bona relació i cordialitat que hi ha entre l'Ajuntament de Roquetes i la Diputació, i especialment amb el seu president, Josep Poblet, com ho demostra la realització d'obres importants per al municipi, entre elles la rotonda que ve del Pla de l'Estació o el passeig que uneix Tortosa amb Roquetes.

Pel que fa a la possible continuïtat com a diputat en el proper mandat, tot dependrà segons Gas, si decideix tornar a presentar-se com alcalde de Roquetes en les pròximes eleccions municipals del maig del 2019, una decisió que donarà a conèixer a finals d'aquest any.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>