TORTOSA

Pallarès, després de l'accident mortal a l'N-340: 'No podem esperar més'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN / G.M. | TORTOSA

07/08/2018

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, ha apuntat que el territori no pot "seguir assumint més morts, ni ferits, a l'N-340" mentre l'Estat no compleix amb els acords establerts amb la Generalitat per desviar els vehicles pesats per l'autopista i descongestionar la carretera Nacional amb bonificacions per als camions i alliberament de peatges per a la mobilitat interna. Pallarés ha lamentat "profundament" la mort d'una altra persona aquesta matinada a l'N-340, a Alcanar (Montsià), en el segon accident que es produeix a la via en poques hores. També ha demanat "prudència" als conductors ja que en aquest període estival el trànsit augmenta considerablement a l'N-340, i també d'altres vies del territori. "Hem d'anar amb molt de compte per evitar i lamentar fets irreversibles", ha apuntat. El delegat del Govern ha insistit que la Generalitat ja té llestes les restriccions per aplicar els desviaments dels vehicles cap a l'AP-7 i ha exigit que Foment aprovi les bonificacions corresponents i que es faci efectiva la mesura i el compromís que ja fa temps estaven presos. "No podem esperar més", ha sentenciat.

L'últim accident mortal a l'N-340 ebrenca s'ha produït aquest dimarts al punt quilomètric 1.065-1.066, al terme municipal d'Alcanar. Un camió i un cotxe han xocat i ha mort el conductor del turisme. Aquest és el segon accident a l'N-340 que es produeix en poques hores al terme municipal d'Alcanar, després que aquest dilluns un camió va bolcar a les Cases d'Alcanar i va resultar ferit el conductor.

Xavier Pallarés, ha recordat que la Generalitat ja ha publicat la resolució al DOGC per aplicar les restriccions i que, a través de Territori i Sostenibilitat, ha instal·lat la senyalització vertical que informa de la restricció de vehicles pesants a les dues vies. L'aplicació ha quedat pendent de les gestions del govern espanyol.

Els vehicles o conjunts de vehicles de transport de mercaderies de quatre o més eixos (iguals o superiors a 26 tones de MMA o MMC) no podran circular entre el límit amb la província de Castelló, a Alcanar, al punt quilomètric 1.122 fins a l'Hospitalet de l'Infant, i en el tram entre el punt quilomètric 1.176,4 a Altafulla fins a Vilafranca del Penedès.

L'objectiu és descongestionar i reduir la sinistralitat en aquestes carreteres i millorar la mobilitat- La implantació d'aquestes mesures permetrà desviar entre 3.800 i 4.000 camions diaris de la N-340 cap a l'AP-7, la qual cosa millorarà la seguretat i la fluïdesa en la carretera.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>