ASCÓ

Patiment enfront del degà del futbol català

Albert Pascual | ASCÓ

22/09/2015

Els homes de Miguel Rubio van patir en defensa però saberen aprofitar els errors del Palamós a l’hora d’encertar-la. Els dos gols del partit es van materialitzar a la segona part del partit.

La primera meitat va començar en una acció de perill de Joel Coch en un llançament de córner de Genís que finalment acaba a les mans de Bayona, el porter del Palamós. Al cap de 20 minuts d’encontre, dues ocasions dels visitants, la primera de Sergio López i remat de Roger Matamala, i en un altre moment Moha remata sense sort un xut d’Agi. A la mitja hora de partit l’Ascó respon amb una rosca al travesser obra d’Asier. De nou Bayona providencial. El final de la primera meitat va seguir sent intens amb tres ocasions per a l’Ascó, una d’elles xilena de Genís que els visitants van acabar traient de sota els tres pals.

A la segona meitat el Palamós va començar en força generant tres ocasions de perill desaprofitades, aleshores, l’entrenador de l’Ascó Miguel Rubio fa entrar al terreny de joc a Èric Llopis al minut 56 que en la primera jugada marca gol després d’una assistència d’Asier. El Palamós ho va seguir intentant... i va seguir perdonant. Al 69 l’àrbitre anul·la un gol per fora de joc de David Torres que haguera ocasionat l’empat. Cinc minuts després, nova ocasió per a l’Ascó. Eric Llopis centra des de la dreta cap a l’àrea visitant i el davanter asconenc Virgili remata fent el 2 a 0 final. Tranquil·litat a l’estadi municipal i l’Ascó amb 9 punts ja pensa amb la propera jornada contra el Júpiter amb un punt més.