TORTOSA

Patiment inicial, gran victòria final

Albert Pascual | TORTOSA

02/12/2015

Partit vibrant al pavelló de Ferreries entre un Bàsquet Cantaires molt fluix en la primera part però que va saber reaccionar, i de quina manera, a la segona part contra el Sant Medir. L’equip tortosí ha sigut el màxim anotador amb 89, 89 a 83 en la jornada número 11 de la primera divisió catalana.

El Sant Medir va posar a Les Vinyes del Convent Bàsquet Cantaires contra les cordes amb un bon joc exterior i penetracions de caràcter a més d’intensitat defensiva i molta convicció en el seu joc.

El partit va començar amb un desavantatge de cinc punts, 12 a 17, al primer quart, seguit per un segon temps penós amb un 18 – 26.

Al descans es va replantejar el ritme de partit i l’equip roig va sortir convençut que el camí mostrat no era el que necessitava. Amb determinació va guanyar el tercer quart per 27 a 17, i al quart temps millor encara amb un 32 a 23. Al final, el Cantaires va aconseguir la major puntuació a primera catalana amb un 89 a 83.

El Cantaires va saber ser pacient i retrobar-se amb encert exterior i transicions ràpides.

Els màxims anotadors de l’encontre van ser David King amb 17 punts, Luch Archimede amb 16 i Miki Novovic que en va fer 15.