TORTOSA

Patir per guanyar

Albert Pascual | TORTOSA

19/04/2016

Les Vinyes del Convent Bàsquet Cantaires de Tortosa va patir, i molt, enfront del Morell, 12è classificat. Després d'un primer quart igualat a 17 punts i un segon quart amb molta intensitat, el Cantaires marxava als vestidors amb 17 punts a favor.

Però a la tornada, els tortosins van oferir un joc per a oblidar en descuidar la defensa, fet que ho va aprofitar el Morell per anar igualant el marcador, primer perdent el tercer quart amb un clar 13 a 26, i un últim quart que va acabar en 22/23.

A falta d'un minut per al final, el Morell anava un punt amunt en el marcador, afortunadament, la bona gestió dels dos temps morts que quedaven les va saber aprofitar el Cantaires que va tancar el partit 76 a 73 a favor.

David King amb 17 punts va ser el màxim anotador del Cantaires seguit de Riverol amb 12 i Díaz amb 10 punts.

Amb aquest resultat, els tortosins són cinquens amb 44 punts. L'equip de Claudio Prieto ja prepara el pròxim encontre a la pista del Nou Bàsquet Olesa. La intensitat, defensa i l'increment dels percentatges de tirs de camp seran aspectes a millorar d'aquí al diumenge.