LES CASES D'ALCANAR

Pluges intenses al litoral del Montsià i Maestrat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | LES CASES D'ALCANAR

04/06/2018

Les pluges han marcat el compàs del diumenge. Tot i la previsió de ruixats, finalment els més forts s'han concentrat a la costa de la comarca del Montsià i al nord de Castelló. Puntualment com s'advertia des de l'Agència Meteorològica Estatal, a les 6 de la matinada de diumenge començava a ploure amb força sobre la badia dels Alfacs arreplegant més de 65 l/m² a Alcanar, 41 a la Ràpita o una mica més de 35 l/m² a l'estació dels Valentins, a Ulldecona. També a l'Illa de Buda es van registrar 23 l/m² durant la jornada de diumenge. Aquestes dades de precipitació han sigut les més elevades de tot Catalunya.

Però on ha plogut més ha sigut al Maestrat. Durant tot el diumenge, a l'estació de Vinaròs es van registrar 85 l/m², i una mica més curts van quedar els registres a Morella i Fredes amb 24 l/m², unes precipitacions insuficients en el cas de la Tinença per alleugerir la sequera que pateix l'embassament d'Ulldecona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>