Pluja de gols

A.P. | AMPOSTA

28/11/2016

El Catllar 0 - 5 Amposta
Pluja de veritat i pluja de gols al camp del Catllar. Les dificultats per a jugar al futbol no van ser un impediment per a l'Amposta que va guanyar amb claredat i d'aquesta manera continua invicte a la segona catalana.

L'Amposta ha dominat la totalitat de l'encontre, tot i el mal estat del terreny de joc els homes d'Albert Company han fet moure el baló amb solvència i així ocasionar moltes ocasions de perill que han estat claus per la golejada al camp del cuer.

Omar al 21 aprofitava un rebuig del porter local després d'una falta servida per Aleix Llobet per pujar el 0 a 1.

Abans del descans l'àrbitre assenyalava penal a Felipe, i el mateix jugador ampostí era l'encarregat de transformar la pena màxima. Amb 0 a 2 s'arribava al descans.

A la represa l'Amposta continuava tenint la pilota. Quim Cardona al quart d'hora, Eudald Recasens al 71 i Omar quan faltaven tres minuts per la fi del partit sentenciaven al Catllar amb derrota per 0 - 5.