TORTOSA

Ports finalitza la renovació de l’embarcador de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / ACN | TORTOSA

08/10/2018

Ports de la Generalitat ha finalitzat les obres de modernització de l’embarcador de Tortosa, situat al costat del Club de Rem. Aquesta infraestructura s’ha remodelat per promoure nous usos que potenciïn la pràctica dels esports nàutics i el turisme, integrar el passeig fluvial de l’Ebre a la ciutat i crear nous espais per a activitats ciutadanes. El nou embarcador s'ha elevat 30 centímetres respecte l'anterior i s'ha pavimentat amb formigó, de manera que els augments de cabal del riu tinguin menys afectació a la infraestructura. També s'ha renovat la línia per atracar embarcacions, restituït la rampa d'avarada i s'ha instal·lat norais per marrar vaixells i defenses per evitar topades amb el cantell del moll. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha destacat que la modernització de l'embarcador és un pas més dins del projecte perquè la ciutat deixés de donar l'esquena a l'Ebre.

El gerent de Ports, Joan Pere Gómez, també ha remarcat que es posa en valor la façana fluvial de Tortosa i potencia les activitats nàutiques i esportives del territori i la ciutat.

L'obra de renovació ha costat 101.000 euros i s'ha fet en dos mesos. L'embarcador és titularitat de Ports de la Generalitat però aquest dilluns també s'ha signat un conveni amb l'Ajuntament de Tortosa que es farà càrrec del manteniment. // Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>