TORTOSA

Primer de Maig 'combatiu i de lluita permanent' a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | TORTOSA

24/04/2019

La Comissió Primer de Maig, formada pels sindicats i organitzacions de l’esquerra independentista de les Terres de l’Ebre, han fet una crida a participar en els actes que han programat amb motiu del Dia del Treball. L’acte central serà una concentració i manifestació a la plaça del Mercat de Tortosa, a partir de les sis de la tarda, però abans també hi haurà animació infantil i un cafè concert. A més, al migdia també hi haurà un vermut i un dinar popular. Enguany, els actes també serviran per commemorar el centenari de la vaga de la Canadenca; per tant, aquesta data és un dia de combatiu i de lluita permanent, tal com ha explicat Artur Ximenes, de la CGT.

Tanmateix, des de la comissió no obliden la lluita del feminisme de classe, defensar la llibertat d’expressió, oposar-se al totalitarisme, a la intolerància i a qui defensa o permet el feixisme.

Quant a les properes eleccions europees, destaquen que la Unió Europea és un òrgan buit de poder i sense iniciativa legislativa, ja que facilita el rescat dels bancs però no de les persones.

Per aquests motius, la Comissió Primer de Maig demana a la participació de tots els actes programats, perquè lluitar en contra de les privatitzacions i la pèrdua dels drets socials: un crim legalitzat. La recaptació en els actes serà per a la caixa de solidaritat amb l’activitsta Andreu Curto Baiges.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>