Primera derrota del Tortosa

A.P. | TORTOSA

21/11/2016

Hospitalet 3 - 1 Tortosa
La sorpresa va saltar al camp de l'Arenal de l'Hospitalet de l'Infant, equip que va guanyar per primera vegada aquesta temporada al Tortosa.

Els locals van protagonitzar un gran partit que tot i això començaria amb gol tortosí. Al minut 29 inaugurava el marcador Virgili, però un minut més tard seria Albert Arranz qui començaria el seu recital particular, primer igualant i després acabant de marcar el hat trick que suposaria la primera derrota per al Tortosa.

Ulldecona 1 - 2 La Cava
Per altra banda, a l'únic derbi ebrenc de la jornada, la Cava aconseguia la victòria enfront de l'Ulldecona. El que fos jugador faldut, ara a les files del conjunt cavero, avançava als del Delta en un gol de penal al minut 62. Roberto Márquez empatava per a l'Ulldecona al minut 81. Els últims deu minuts de partits serien a cara o creu i finalment Ferran Roig avançava de nou a la Cava aconseguint d'aquesta manera l'1 a 2 final.