MÓRA D'EBRE

Primera trobada dels presidents comarcals per impulsar projectes comuns a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA D'EBRE

09/08/2019

Els presidents dels quatre Consells Comarcals de les Terres de l’Ebre es volen reunir mensualment per treballar de forma coordinada i crear projectes comuns en benefici del territori. Aquest divendres s’ha celebrat la primera d’aquestes reunions, a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, on han pogut participar en una de les jornades de coworking rural. La presidenta de l’ens comarcal, Gemma Carim, també ha avançt que tenien previst trobar-se amb els alcaldes de les poblacions afectades per l’incendi del mes de juny.

El president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig, ha explicat que un dels objectius fixats és treballar amb la màxima transparència.

Per la seva part, el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha afirmat que treballaran per dinamitzar la marca Ebrebiosfera i l’agroturisme.

Finalment, la presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Neus Sanromà, ha defensat que la millora manera d’impulsar el territori i la seva economia és treballar de manera “conjunta, constant i coherent”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>