DELTEBRE

Procés participatiu a Deltebre per escollir el futur Centre Social Barracot


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | DELTEBRE

16/10/2018

Els veïns i veïnes de Deltebre podran escollir fins al proper 28 d’octubre quin dels tres projectes presentats consideren més adient per habilitar el Centre Social del Barracot. Un espai que s’ubicarà a les antigues escoles de Riumar i que es projectaria a la proposta de pressupostos 2019.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha posat en valor las tasca de l’Associació de Veïns lo Barracot, que enguany compleix deu anys, i ha remarcat la importància de tenir un espai per millorar la cohesió social.

Podran votar tots els empadronats a Deltebre majors de 16 anys i ho podran fer de tres maneres diferents: per internet, al portal Deltebre Participa, a l’Ajuntament o a una carpa itinerant que s’ubicarà una setmana a l’Escola Riumar i la següent a la plaça del Barracot. Els projectes que s’han presentat tenen en comú la creació d’un espai verd on es puguin realitzar tot tipus d’activitats. El pressupost màxim per a cada proposta és d’uns 200.000 euros.

Per a més informació es pot consultar el web de l’Ajuntament de Deltebre, www.deltebre.cat. // Foto AJUNTAMENT DE DELTEBRE.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>