TORTOSA

Promouen unes primàries per unir l’independentisme a Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

18/06/2018

Un moviment que naix del poble i que trenca l’esquema de partits. Així es defineix la nova plataforma Primàries a Tortosa, que busca la unitat del món sobiranista per fer efectiva la República Catalana aprofitant les eleccions municipals del 2019. De fet, recorden que les municipals del 1931 ja van servir per proclamar la República.

L’escriptora Núria Menasanch és una de les impulsores d’este acord en què volen implicar les entitats sobiranistes, però també els diversos partits de la ciutat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Menasanch ha apuntat que l’acord entre el PDeCAT i Esquerra-Tortosa Sí és possible, perquè ara ja governen junts. De la mateixa manera, ha afegit que Movem hauria d’entrar en este procés de primàries.

Menasanch ha dit que l’objectiu és fer República, i aconseguir que Tortosa no es quede despenjada d’este procés nacional que també s’impulsa a Barcelona i en altres ciutats catalanes, i que començarà a cristal·litzar el 14 de juliol a Granollers.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>