Quarta victòria consecutiva per a l’handbol ampostí

Clara Seguí | SANT JOAN D'ESPÍ

06/11/2018

Sant Joan d’Espí 18 – 19 CH Amposta Lagrama

Les jugadores de Mateu Castellà guanyaven aquest cap de setmana el quart partit consecutiu davant el Sant Joan d'Espí. Amb el resultat final de 18 – 19 les ampostines se situen cinquenes a la taula classificatòria.

La vuitena jornada no va començar bé per a les del Montsià, on al minut 4 amb un parcial de 4-0, Mateu Castellà va demanar temps mort. El canvi va suposar que al minut 22 s'igualés el marcador a 8 gols. Arribarien al descans amb el resultat de 9-10 favorable a les "guerreres" ampostines.

A la represa les de Mateu Castellà van saber mantenir-se per davant del marcador local. Així, la segona meitat va ser més còmoda per a les ampostines fins a arribar a un avantatge de 14-19 quan faltaven 7 minuts per finalitzar el partit.

Els cinc minuts finals no van ser tan bons. La falta de concentració i l'exclusió d'Esther Juncosa quasi fa perillar la victòria. Finalment el resultat quedaria amb 18-19 a favor de les del Montsià.

Uns valuosos punts obtinguts al difícil pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan d'Espí.
 Diumenge vinent l'handbol ampostí jugarà a casa contra l'Avannubo BM La Roca en què serà la novena jornada de la Divisió d'Honor Plata Femenina – Lliga Regular Grup C.