L'AMPOLLA

Raqueta i platja, un esport ja consolidat a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | L'AMPOLLA

09/07/2018

La platja de Les Avellanes de l'Ampolla va ser l'escenari d'un cap de setmana amb el tenis com a protagonista. Amants d’aquest esport i també de la platja, de València, Castelló, Torredembarra i de les Terres de l'Ebre van acudir al VIII Torneig de Tenis Platja Arenalia.

En el seu vuitè any i amb vora 80 participants, es pot dir que el torneig ja està consolidat. Un dels organitzadors destaca la positiva evolució de la fusió raqueta i platja que van voler transportar de Torredembarra a les Terres de l'Ebre.

Dissabte va ser el torn dels adults amb les categories amateur masculí i femení, open i federats. En categoria amateur masculina van guanyar Juanma Rovira i Juanjo Savan, i en femenina Raquel Bertomeu i Carla Bové. Pel que fa als federats s'eduïen la victòria Martí Masvinya i Pol Murciano. Una categoria amb participants que actualment competeixen en la Federació Catalana de Tenis. I en Open de 1a, s'imposaven David i Jordi Baldric.

Diumenge van ser el torn de les competicions de sub-12 i sub-14. En la primera guanyaven Teo baldric i Joan Vallespí. I en sub-14 ho feien Arnau Tirón, actualment campió de Catalunya, i Gerard Larosa.

El cap de setmana va anar acompanyat d'una exhibició de zumba a càrrec de gimnàs Velyus, on s'hi va sumar gent del públic i banyistes.

Els tornejos de tenis platja tornen el pròxim 28 de juliol a Riumar, per a la categoria amateur masculina i femenina.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>