SANT CARLES DE LA RÀPITA

Reacció per salvar un punt

Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

04/04/2016

La Rapitenca va poder salvar un punt en el seu encontre enfront del Suburense. Els de Sitges van avançar-se al marcador amb un gol matiner signat per Josep Maria al minut 4' de partit.

Tot i intentar-ho, els rapitencs van ser incapaços d'igualar el marcador durant la primera meitat tot i disposar d'accions de perill.

Després del temps de descans, el Suburense va tornar a tenir la sort de cara i al minut 48', tot just dos minuts després de començar, Villargordo posava el 2 a 0 en l'electrònic després que el conjunt blau se li escapés una pilota.

Tot i no jugar un mal partit, la Rapitenca va necessitar moviments a la banqueta per donar-li major efectivitat al joc. Així Nando Crespo va fer entrar a Villarroya, Silva Rosales i Iván Páez.

Amb aquests canvis, primer retallava distàncies Àlex Forés després d'una passada d'Òscar al minut 72' i finalment, Iván Páez aprofitava una pilota penjada des de la banda esquerra per igualar al minut 78' amb el 2 a 2 definitiu.