L'ALDEA

Reconeixement al Club Patí L'Aldea pels èxits internacionals del show petit


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | L'ALDEA

31/10/2018

Els membres del Club Patí l’Aldea han estat rebuts al Palau de la Generalitat per la Consellera de la Presidència, Elsa Artadi, al costat de 150 patinadors de clubs catalans que enguany han assolit diferents èxits internacionals als campionats d’Europa i del món. Recentment el grup de xou petit del club aldeà va aconseguir la medalla de bronze al campionat del món celebrat a França. Este reconeixement de la Generalitat s’ha fet en un acte multitudinari al Saló Sant Jordi.

El patinatge català prepara ja els Jocs Mundials de Patinatge, cita internacional que es disputarà a Barcelona el pròxim mes de juliol i on es reuniran els millors del planeta. En la darrera edició celebrada a la ciutat xinesa de Nanquín els diferents equips espanyols van aconseguir 23 medalles, cinc d’or, acabant setens de 32 països entre la desena de modalitats de patinatge sobre rodes que es disputen.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>