SANT CARLES DE LA RÀPITA

Remontada de la Rapitenca

Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

14/12/2015

Els primers 45 minuts de partit el Santboià va pressionar a l’àrea local i va fer difícil el joc per a la Rapitenca que tot i això va disposar d’algunes accions de perill. La més destacada de Guiu cap a la mitja hora de partit en un u contra u amb el porter que al final va acabar atrapant la pilota. El Santboià també va gaudir de diferents opcions de perill.

A la segona part i amb un millor joc de la Rapitenca, l’equip rival arriba primer a la porteria i Josele avança al Santboià amb el 0 a 1 del minut 67’.

A la Rapitenca només va necessitar 10 minuts per reaccionar i empatar el partit de la mà de Iván Gasparín. El gol va fer créixer als de Nando Crespo que va avançar línies i finalment Peke i Guiu en una jugada combinada li donen la volta al marcador.

2 a 1 final i tres punts que saben a glòria per arribar a les voltes de Nadal amb una cinquena posició.