TORTOSA

Remuntada sense efecte per al Cantaires


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

04/02/2019

CB Cantaires 59 – 67 CB Castellar

Després de la victòria de fa dos diumenges, nou disgust del Cantaires en un partit marcat pel protagonisme dels àrbitres amb les faltes tècniques xiulades tant als tortosins com al Castellar, molt discutibles.

El primer quart va començar de cara per al Cantaires que guanyava per un ajustat 14 a 12 gràcies a una bona defensa local que impedia el bon joc dels de Castellar.

Però el guió va canviar totalment durant els següents quinze minuts en una desfeta sense excuses de l'equip tortosí que va perdre totalment el control sobre la pista i ho va aprofitar l'equip rival per a fer un 7-27 a favor.

Este resultat se'ls faria molt complicat revertir als homes de Bouguarout que, amb tot, farien un bon joc durant els dos últims quarts, guanyant el tercer de set punts (10-17) posant el marcador en 38 a 49.

Durant l'últim quart, els jugadors del CB Cantaires fan efectiva la remuntada que tenen a tocar. Però un triple del rival i diversos tirs lliures van acabar per decantar el marcador a favor de Castellar per 59-67.

Amb 10 derrotes i només quatre victòries els tortosins ocupen les últimes places empatats a 18 punts amb Badalona, Molins i Sant Cugat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>