TORTOSA

Renaixement de rècord amb 200.000 visitants


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

23/07/2018

La Festa del Renaixement de Tortosa tanca portes amb una edició de rècord. Uns 200.000 visitants han recorregut durant quatre dies els carrers del nucli antic de la ciutat.

Una gran afluència que també s’ha vist reflectida en la bona participació en els diferents espectacles de pagament. És el cas de “Meraki” amb 1.500 espectadors assolint el 100% de la seua capacitat.

Tot i el mal temps, no s’ha hagut de suspendre cap espectacle i només els números de carrer van haver d’alterar el seu horari per evitar la pluja.

A més, la Festa del Renaixement també s’ha internacionalitzat i es destaca la tendència a l’alça de turistes estrangers, especialment grups de turistes d’origen rus.

Tot i tenir els carrers plens de gom a gom durant alguns moments del dia, es destaca l’absència d’incidents remarcables i tampoc ha sigut necessari activar el protocol per violència masclista.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>