TORTOSA

Reparat l’embarcador del Mercat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

11/05/2018

L'embarcador del Mercat, destruït per la forta pujada del cabal del riu Ebre durant les últimes setmanes, s'ha acabat de reparar al llarg d'aquest divendres.

Un cop les aigües han tornat al nivell habitual, els operaris han iniciat la reparació de l'estructura que va ser recuperada per la Policia Local de Deltebre el passat 14 d'abril.

Aquest divendres també s'ha traslladat al seu lloc habitual el llaüt lo Sirgador que va ser resguardar al port fluvial de l'EMD de Jesús. La reducció del cabal de l'Ebre permetrà també començar l'arranjament i millora de l'embarcador de la zona del Club de Rem, una obra impulsada per Ports de la Generalitat i que preveu elevar el moll 30 centímetres per evitar inundacions, donar continuïtat al passeig fluvial de la vora del riu i instal·lar punts d'aigua i llum per a les embarcacions per potenciar l'ús esportiu i lúdic del riu Ebre en aquest espai.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>