CAMARLES

Repartiment de punts amb un empat just


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Natàlia Barraguer | CAMARLES

06/05/2019

CF Camarles 1 - 1 CF la Sénia

Emocionant i igualat partit que es va viure aquest diumenge al camp municipal de Camarles entre l'equip local i la Sénia, dos equips situats a la part mitjana-alta de la taula.

Des del xiulet inicial l'equip local va sortir a per la victòria molt ben posicionat sobre el terreny de joc i practicant un futbol molt directe que va ser efectiu, ja que al minut 6 es va avançar al marcador per mitjà de Rosales. Després d'aquest cop, l'equip visitant va saber reaccionar i es va anar ficant en el partit amb el pas dels minuts. La resta del primer temps va ser molt igualada amb els dos equips lluitant per la possessió i gaudint de bones ocasions per marcar però va ser finalment la Sénia el que va obtenir el premi del gol. Va ser al minut 38 obra de Capitán. Amb l'empat a 1 al marcador es va arribar al descans.

A la represa els dos equips van sortir mentalitzats i amb una vocació ofensiva que va fer que el partit fos molt atractiu per l'espectador, amb poc control al mig del camp i diverses ocasions a les dues àrees. Tot i les ocasions de perill a la porteria rival cap dels dos va ser capaç d'imposar-se a la defensa rival i, per tant, de moure el marcador en tota la segona part. El xiulet final va arribar amb l'1 a 1 al lluminós.

Amb aquest resultat el Camarles es manté en 6a posició amb 49 punts, mentre que la Sénia baixa a la 8a posició amb 44 punts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>