TORTOSA

Repsol destina 20.000 euros al transport adaptat del Baix Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

28/09/2018

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat aquest divendres la signatura d'un conveni de col·laboració amb Repsol per al finançament del Servei de Transport Adaptat (TAD) que presta la institució comarcal. En concret, l'empresa energètica aportarà un total de 20.000 euros. La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha destacat que amb aquest ja són vuit anys que Repsol col·labora econòmicament en aquesta iniciativa assistencial que beneficia més d’un centenar de persones a la comarca.

El ple del Consell del Baix Ebre també ha aprovat la creació d'una borsa de treball d'educador social i una altra d'empleats públics de nivell administratiu o auxiliar administratiu.

En matèria d'ocupació, la Corporació comarcal ha ratificat la sol·licitud de subvenció a la Generalitat per a la contractació en pràctiques de cinc joves en atur i una segona subvenció per import de 127.672 euros per a renovar el Programa 30 Plus amb l'objectiu d'inserir al món laboral un total de 30 persones.

El ple també ha aprovat una moció presentada pel PDeCAT que demana la dimissió del president del Consejo de General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes i que s'obri expedient als jutges que, a través d'un xat professional, van desqualificar amb insults dirigents independentistes. I una segona, per via d'urgència, presentada pel PDeCAT i ERC, que dona l'agraïment a totes les persones que van fer possible el referèndum de l'1-0, a la vegada que exigeix la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, i un referèndum d'autodeterminació acordat. Les dues mocions han estat aprovades per tots els grups comarcals a excepció del PP i PSC, que s'han abstingut.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>