TORTOSA

Restauradors i comerciants s’uneixen per A Tortosa de tapes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

01/10/2018

Del 4 al 14 d’octubre la Cambra de Comerç de Tortosa organitza una nova edició de A Tortosa de tapes. En aquesta ocasió es redueix el nombre d’establiments dels barris del Temple, Ferreries, Centre i Nucli Antic que oferiran tapes per 2,5 euros més un quinto o una canya, o bé un menú de tapes. En concret, es passa de 35 a 25 establiments. El gerent de la Cambra, Francesc Minguell, ha explicat que aquesta disminució s’ha produït perquè s’ha buscat professionalitzar l’activitat.

Una de les novetats d’aquesta edició és la unió dels restauradors i els comerciants del centre amb la campanya “Ves al Centre i ves de tapes”. Per una compra mínima de 20 euros els comerciants adherits ofereixen tiquets regal per consumir tapes de forma gratuïta.

També tindran tiquets regal aquells que donin sang a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta els dijous 4 i 11 d’octubre. Per quart any consecutiu, Estrella Damm torna a ser el patrocinador de la ruta de tapes. El seu representant al territori, Miquel Vidal, ha destacat que activitats com aquestes dinamitzen la ciutat.

El gran tapejador, és a dir, el primer que acabi tota la ruta de tapes guanyarà u sopar al restaurant Villa Retiro de Xerta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>