AMPOSTA

Retrets al ple d'Amposta per la gestió dels Serveis Socials


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

30/10/2018

El ple de l'Ajuntament d'Amposta d'este dilluns al vespre ha escenificat la confrontació entre l'equip de govern d'Esquerra amb la resta de grups de l'oposició. Una moció conjunta de PDeCAT, Socialistes, el regidor de Plataforma per Catalunya i la no adscrita Rosita Pertegaz demanant recuperar el SIS i no tornar-lo a externalitzar a una entitat privada va generar els moments de major tensió en un ple llarg, que va superar les tres hores.

German Ciscar va anar al xoc acusant l'alcalde Adam Tomàs d'afavorir a una empresa com Gentis i a la seua germana.

Per la seua banda, la portaveu del Partit Demòcrata, Isabel Ferré ha acusat l'equip de govern ampostí d'externalitzar una part dels serveis socials, i que una empresa privada com és Gentis, diuen, ha utilitzat instal·lacions municipals per prestar el servei.

El batlle de la ciutat, Adam Tomàs, troba fora de lloc la moció dels grups de l'oposició i lamenta que amb estes accions es vulga crear dubtes sobre la gestió dels serveis socials a Amposta. Tomàs considera que això marca l'inici de la campanya electoral.

El ple també ha aprovat el contracte dels serveis de neteja viària i manteniment dels espais verds del terme municipal. Un servei que s'adjudicarà per 1,2 milions a l'empresa Urbaser per als pròxims cinc anys. El portaveu socialista, Francesc Miró, ha lamentat la manca de diàleg durant el plec de condicions.

El ple de l'Ajuntament d'Amposta també ha estrenat el nou servei de vídeo acta, que permet l'emissió del ple en streaming pel canal de Youtube de l'Ajuntament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>