DELTEBRE

Riumar revalida la bandera blava


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

10/05/2018

La platja de Riumar disposarà novament de la bandera blava que atorga el tribunal internacional de la Fundació d'Educació Ambiental. Una distinció que es va recuperar la temporada passada després d'uns anys sense la seua obtenció.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, destaca que l'atorgament de la bandera blava segueix sent conseqüència de les millores a la platja de Riumar, de les mesures de gestió realitzades amb la finalitat de fomentar l'educació ambiental, la seguretat i la prestació òptima de serveis, i també per la qualitat de l'aigua.

Al conjunt de les Terres de l'Ebre es mantenen les mateixes 13 platges amb bandera blava. L'Ametlla de Mar torna a ser el poble amb més guardons, cinc platges amb bandera blava més la del port nàutic. El port de lleure de l'Ampolla també ha sigut reconegut així com dues platges d'aquest municipi. A la badia dels Alfacs la Ràpita té dues banderes, i una a les Cases a més de la de Riumar.

Al Baix Maestrat 10 platges han estat reconegudes, quatre a Alcossebre, i dos a Peníscola, Benicarló i a Vinaròs on la pèrdua del Clot la guanya Fora Forat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>