TORTOSA

Roigé es compromet a treballar per evitar hipotecar les finances municipals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

22/05/2019

La candidata de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha tret pit de la gestió realitzada de les finances de l’Ajuntament en els darrers dotze anys. Roigé assegura que s’han reduït i congelant taxes i impostos alhora que s’ha incrementant la recaptació fent que tothom pagui allò que li pertoca. També ha remarcat que han posat fi a les factures extrajudicials, és a dir, fora de pressupost, i s’ha reduït 11 milions d’euros el deute de l’Ajuntament malgrat la crisi econòmica. Roigé ha dit que des de Junts per Tortosa continuaran treballant per evitar hipotecar les finances municipals per a les generacions futures.

També ha posat de relleu l’aprovació de la relació valorada de llocs de treball del personal de l’Ajuntament o els processos de selecció per mitjà de borses de treball. Pel que fa a la proposta de Ciutadans de rebaixar l’IBI i la taxa d’escombraries un 10%, Roigé ha acusat el candidat, Miquel Albacar, de desconèixer l’estructura de l’Ajuntament. Per Roigé aquesta és una proposta “d’algú convençut que no governarà al ciutat”. // Foto JUNTS PER TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>