ROQUETES

Roquetes inverteix 55.000 euros en un rocòdrom boulder i una pista d'skate


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ROQUETES

15/01/2019

L’Ajuntament de Roquetes ha invertit prop de 55.000 euros en dues instal·lacions esportives al voltant del pavelló poliesportiu. Es tracta d’un rocòdrom boulder, per a l’entrenament de l’escalda de roques sense cordes, i una petita pista skate. En el cas del rocòdrom, l’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, ha explicat que s’ha volgut donar resposta a les reivindicacions d’entitats com la Joca Clup Alpí. Aquesta instal·lació ha tingut un cost de prop de 30.000 euros, subvencionat en un 90% per la Diputació de Tarragona.

D’altra banda, s’han destinat 25.000 euros a una petita pista d’skate per donar resposta a les demandes del jovent de la ciutat. Gas ha afirmat que la pista està tenint molt d’èxit i que ja han reservat una partida per tal d’ampliar la instal·lació aquest 2019.

Un altre projecte de futur amb què treballa l’equip de govern de Roquetes és amb la instal·lació d’un pista de voleibol platja. Ara bé, el projecte aquest projecte encara està en fase d’estudi.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>