ROQUETES

Roquetes se suma al clam per la gratuïtat total de l’AP-7


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ROQUETES

03/08/2018

El passat 31 de juliol Roquetes va celebrar el ple ordinari, en què les mocions per reclamar l’alliberament de l’AP-7 i la Llei de Despesa Pressupostària que ha castigat també al consistori roquetenc van ser presents en el debat. La majoria d’Esquerra i el PDeCAT van aprovar el Pla econòmic i financer per a l’exercici 2018-2019 per assolir el compliment del deute. En canvi l’Entesa va votar en contra en considerar injusta esta llei i PSC i el regidor no adscrit Ximo Llopis es van abstenir.

Va haver-hi acord en la moció D’esquerra i el PDeCAT per reclamar l’alliberament immediat de l’autopista així com revertir les decisions preses a la carretera nacional en forma de doble línia continua i rotondes.

Tanmateix el ple va aprovar per unanimitat mocions de suport al dret a morir dignament i a la despenalització de l’eutanàsia i a l’accés a l’habitatge de lloguer amb preus justos i estables.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>