TORTOSA

Rosiñol (SCC) lloa Roig com a alcaldable de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

05/11/2018

El president de Societat Civil Catalana (SCC), José Rosiñol, va ser dissabte a Tortosa per assistir a la presentació oficial d’Enric Roig com a alcaldable per a les municipals de 2019. Rosiñol va lloar Roig i va assegurar que se sentien còmodes amb tots els partits constitucionalistes.

SCC a les Terres de l’Ebre va ser la segona agrupació que es va crear a Catalunya. Rosiñol va aprofitar per remarcar la importància que té aquesta entitat per enfortir la convivència entre els catalans.

El dirigent també va valorar la negativa del president de la Generalitat, Quim Torra, a donar suport als pressupostos de l’Estat, tot dient que Torra no té massa clara la divisió de poders, ja que una cosa és l’acció judicial i l’altra la política. Per això va lamentar l’actitud del president i li va demanar que deixi de mentir a la població. Rosiñol va acabar dient que qualsevol independentista pot portar a terme el seu projecte sempre que ho faci dintre de la llei.

Per últim Rosiñol es va referir al projecte que volen engegar l’any vinent, Societat Civil Europea. Un moviment per donar resposta, diuen, al que passa a Catalunya que asseguren és una malaltia europea que es diu populisme i nacionalisme.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>