AMPOSTA

Sabaté: ‘L’acabament de l’autovia A-7 és una inversió estratègica’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

10/10/2018

Joan Sabaté ha defensat este dimecres l’acabament de l’autovia A-7 entre el nord de Castelló i l’Hospitalet de l’Infant. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el subdelegat del govern de l’Estat a Tarragona ha dit que intentaran incloure partides als nous pressupostos per “posar fil a l’agulla”, perquè l’A-7 és una inversió “estratègica”. Amb tot, Sabaté ha dit que abans caldrà actualitzar l’estudi d’impacte ambiental i encarregar el projecte constructiu.

A banda, Sabaté ha refermat este dimecres el compromís “formal” del govern de l’Estat perquè AP-7 siga gratuïta a partir del desembre del 2019, quan no es renovarà l’actual concessió i l’autopista serà rescatada. De fet, el subdelegat s’ha mostrat comprensiu amb les queixes dels transportistes, i ha apuntat que intentaran millorar les bonificacions als pressupostos de l’any que ve.

A més a més, Sabaté ha justificat la construcció de les rotondes de l’N-340 des del punt de vista de la sinistralitat i la millora de la seguretat en el trànsit. De fet, l’exalcalde de Tortosa ha recordat que els alcaldes de l’N-340 també defensen la millora dels accessos als seus municipis.

En l’àmbit de les infraestructures, Sabaté ha destacat la bona evolució de les obres de l’A-27 entre Valls i Montblanc, així com l’aposta pel desdoblament de l’N-420 per fer arribar l’autovia de l’Aragó. Finalment, també ha dit que les obres de la doble via entre Tarragona i Castelló ja han acabat, i que ara Adif està fent proves abans de la seua entrada en funcionament.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>