MÓRA D'EBRE

Salut garanteix inversions a l’hospital de Móra durant el 2019


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | MÓRA D'EBRE

18/12/2018

La directora de Salut a les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, ha confirmat este dimarts que durant l’any que ve es faran inversions a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. Això es farà mentre el govern, a través del Servei Català de la Salut, prepara la creació de l’empresa pública que gestionarà el centre sanitari riberenc abans del desembre del 2019, amb autonomia i pressupost propi. Segons Lleixà, el director del CatSalut visitarà l’hospital de Móra d’Ebre al gener per comprometre les inversions que es prioritzaran.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Lleixà ha reiterat que el proper any serà de transició. El procés serà complex i més lent del que havia previst el Departament de Salut mesos enrere. El motiu és que caldrà desvincular l’hospital de Móra d’Ebre de Gecohsa, empresa que pertany a l’Ajuntament de Reus, al mateix temps que Salut també es fa càrrec de l’hospital Sant Joan.

Lleixà també ha deixat clar que entén les reivindicacions dels professionals de l’hospital que el 12 de desembre van tancar-se durant 24 hores per reclamar les inversions pendents. De la mateixa manera, la directora de Salut ha rebutjat que l’hospital Sant Joan de Reus torne a utilitzar fons de reserva de l’hospital de Móra d’Ebre.

D’altra banda, Lleixà ha dit que els nous pressupostos de la Generalitat han d’incloure les obres anunciades a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. També ha confirmat que el nou CAP d’Amposta podrà obrir les portes a finals de febrer o principis del mes de març.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>