TORTOSA

Salut i Escola atén més de 360 consultes anuals als instituts ebrencs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

13/02/2019

El programa Salut i Escola, amb 14 professionals desplegats a 26 centres de secundària de les Terres de l’Ebre, atén actualment al 81% dels alumnes d’ESO i batxillerat del territori. La seua coordinadora, la infermera Sònia Ponce, ha explicat aquest dimecres que un dels serveis que estan oferint als mateixos centres és la consulta oberta, on els alumnes poden adreçar-se per resoldre els seus problemes o dubtes sobre salut.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Ponce ha assenyalat que el curs 2016-2017, que és l’últim en què hi ha dades disponibles, van fer-se un total de 363 consultes, i 420 activitats en el conjunt del territori. El perfil més comú de l’usuari de la consulta oberta del programa Salut i Escola és el d’una noia de tercer d’ESO, interessada per la salut mental, seguida de la salut sexual i afectiva.

Ponce ha afegit que més del 80% dels casos són resolts a la mateixa consulta oberta, i que la resta són derivats a altres per altres professionals.

Una de les últimes iniciatives del programa Salut i Escola ha estat l’edició d’un manual de primers auxilis per a escoles i instituts, que va presentar-se el 24 de gener.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>