TORTOSA

Salvador (ERC) anima Pedro Sánchez a ser un “Suárez d’esquerres”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

06/02/2019

El diputat d’Esquerra per Tarragona, Jordi Salvador, ha dit que Espanya necessita un “Suárez d’esquerres” per desbloquejar el conflicte amb Catalunya, i acceptar que és un estat plurinacional. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Salvador ha justificat este dimecres l’esmena a la totalitat dels republicans als pressupostos generals de l’Estat. Així, més enllà de dir que són uns comptes insuficients, també ha exigit una solució política al conflicte català, més enllà de la repressió judicial. Una solució que passaria per la celebració d’un referèndum.

Salvador ha rebutjat el “xantatge” dels socialistes amb l’amenaça d’una convocatòria anticipada d’eleccions a l’Estat. De fet, ha dit que als republicans no els fan por les urnes, i que en canvi unes eleccions poden propiciar l’ascens de la dreta i de l’extrema dreta a Espanya.

Segons Salvador, més enllà de les diferències econòmiques, és difícil donar suport als pressupostos mentre hi hagi presos polítics i el judici per l’1 d’octubre. El diputat republicà també ha recordat que el suport d’Esquerra a la moció de censura de Pedro Sánchez contra Mariano Rajoy va ser a canvi de res.

Salvador també ha dit que les grans demandes de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona no estan garantides amb els pressupostos generals de l’Estat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>