ULLDECONA

Satisfacció al Montsià per l’avanç en la protecció d’oliveres monumentals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | ULLDECONA

21/03/2019

El Montsià, la comarca amb més presència d’oliveres monumentals de Catalunya, ha valorat amb satisfacció la tramitació de la proposició de llei per a la protecció de les oliveres, que ahir va arribar al Parlament. Des de l’hemicicle va seguir el debat l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, qui ha demanat al Govern que mentre es tramiti la llei hi hagi una moratòria per frenar les extraccions d’oliveres.

Qui també va estar present a la cambra catalana va ser Jaume Antich, president de l’Associació Territori Sénia. Antich també s’ha mostrat satisfet amb aquest primer pas i ha recordat que la llei, a banda de protegir les oliveres, ha de impulsar-ne la seva producció.

La proposició de llei va estar presentada pel PSC-Units i va arribar a debat sense esmenes, després que JxCAT i ERC les retiressin. La llei, que a partir d’ara continuarà el seu tràmit al Parlament, vol protegir les oliveres amb segles d’edat i prohibir explícitament la seva extracció, transplantament i comercialització. Es preveuen unes sancions de fins a 500.000 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>