TENS UN RACÓ DALT DEL MÓN

Sebastià Carratalà, a Tens Un Racó Dalt del Món


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Jesús Tibau | TENS UN RACÓ DALT DEL MÓN

17/07/2018

Sebastià Carratalà ens visita a Tens un racó dalt del món, a Canal 21 Ebre, per parlar del seu nou llibre, A l'ombra del temps, una selecció dels articles que publica a la veu del País Valencià, on ens parla d'art, de ciència i, en definitiva, d'aquesta curiositat humana que ens fa anar més enllà i més endins. Amb gran qualitat literària, i aprofitant la seva faceta d'escriptor i de pintor, Sebastià Carratalà ens descriu les obres d'art a través dels seus ulls, a estimar-les, i també a reflexionar.

Com un annex al llibre, també hi ha imatges de les obres reinterpretades per ell mateix i Anna Moner. També ens visita Marta Reolid, de l'Escola Sant Llàtzer, per a parlar-nos de dos projectes relacionats amb el foment de la lectura a les aules i a les famílies, com ara els padrins lectors.

I com a últim programa de la temporada, em permeto una llicència emotiva, convidar mon fill de 9 anys, Marc Tibau, perquè ens recomani un parell de llibres i obrir així la porta del programa a lectors i lectores infantils i juvenils.

I les microseccions dedicades a Falsos proverbis, Cites literàries i els Nanocontes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>