Segueix la mala ratxa de resultats

Albert Pascual | ASCÓ

27/03/2017

Terrassa 2 - 0 Ascó
Nova i dolorosa derrota de l'Ascó que segueix insistint en la mala ratxa de resultats, ja són cinc encontres d'on només s'ha pogut esgarrapar un punt.

Amb la derrota per 2 a 0 al camp del Terrassa, l'equip del Vallès avança al de la Ribera que cedeix dos posicions, de la quarta a la sisena plaça, i observa com el Palamós amenaça a dos punts de distància.

El partit ha estat dominat en tot moment pel conjunt egarenc, sortint a guanyar i amb diverses ocasions de gol. Només la defensa asconenca i les aturades de Sergio López evitarien més gols. Al minut 24 i a la sortida d'un córner el rebuig de la pilota cau als peus de Joan Grasa, que envia un fort xut creuat inaugurant el marcador. Amb l'1 a 0 s'arribava al descans.

A la sortida del vestuari, de nou domini local, però amb un Ascó que a poc a poc començava a tenir idees més clares i alguna ocasió. Osado dins l'àrea enviava la pilota fregant el travesser, i després Bertomeu que no va poder engaltar bé una pilota que acabava lliscant el pal de José Ortega.

Tot i l'empenta i les ganes dels asconencs, al final en comptes de l'empat va arribar el segon gol local en una bona jugada del Terrassa que finalitzava David López al minut 72 i servint els tres punts als de casa.

L'Ascó rebrà el pròxim cap de setmana al Sant Andreu, que aquesta jornada guanyava 2 - 1 al Manlleu. Els barcelonins són quarts amb 51 punts, quatre més que l'Ascó que ha de guanyar si no vol despenjar-se definitivament de les posicions de play-off.