DELTEBRE

Soler anuncia la reobertura imminent del complex esportiu de Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | DELTEBRE

20/02/2019

Lluís Soler ha confirmat este dimecres que la reobertura del complex esportiu de Deltebre és imminent, i que la data elegida podria ser en les properes setmanes. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcalde ha explicat que estan a punt d’enllestir la instal·lació de la coberta de les pistes de pàdel, i que volen que la reobertura siga amb les màximes prestacions possibles. També ha parlat d’establir unes tarifes adaptades a la ciutadania de Deltebre i de la resta del Delta.

El complex esportiu de Deltebre porta tancat des del setembre del 2014, però la piscina fa 17 anys que va tancar les portes. Soler, que ha criticat la gestió erràtica que va tenir el complex durant les dos concessions a empreses privades, ha defensat que ara la gestió serà municipal, tot i que d’entrada puga ser deficitària.

L’alcalde també ha destacat que el complex podrà ser utilitzat sense cost per les entitats del poble, i també que la seua reobertura implica algunes millores, com ara la cobertura de les pistes de pàdel o la recuperació de la piscina d’estiu.

D’altra banda, Soler ha dit que no volen córrer per tramitar l’aprovació provisional del pla d’ordenació urbana municipal, però que durant el 2019 voldrien tenir aprovat el POUM i també el pla especial de l’ampliació del port de Deltebre. Finalment, quant a les eleccions municipals no ha dubtat en fer ironia sobre els seus rivals polítics, tenint en compte la proximitat del carnaval.

*Podeu veure l'entrevista íntegra del #PrimeraColumna clicant aquí.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>