RIBA-ROJA D'EBRE

Súarez nega que el projecte de dipòsit de Riba-roja d’Ebre quedi aturat


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | RIBA-ROJA D'EBRE

21/03/2019

L'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre considera que el projecte del dipòsit de residus industrials no perillosos i el centre de valorització pot tirar endavant, tot i l'anunci del departament de Territori de revisar i adequar la llicència ambiental perquè caduca a l'estiu. L'alcalde Antoni Suárez assegura que la revisió d'ofici no li preocupa i recorda que els drets adquirits per la promotora són vigents fins al 17 de juliol. Suárez ha remarcat que el projecte del dipòsit s'ha fet amb les tramitacions ambientals i urbanístiques, “netes i immaculades”.

Suàrez ha assegurat que la llicència d'obres “no està compromesa” i recorda que és l'empresa qui té la última paraula si el projecte està executat abans de la data en què expira l'autorització.

L'alcalde de Riba-roja d'Ebre s'ha mostrat “estupefacte” amb l'oposició del president de la Generalitat, Quim Torra, al dipòsit de Riba-roja, com ha manifestat a preguntes de la CUP aquest dimecres al Parlament. Aquestes paraules del president van provocar que Suárez no assistís a la reunió, a la tarda, dels alcaldes de la Ribera d'Ebre i el Segrià amb el conseller Damià Calvet. Suárez ha convidat a Torra conèixer la comarca a fons.

L'alcalde també considera que s'han sobrepassat “molts límits” de la política municipal amb la intrusió i fiscalització que han fet la resta d'alcaldes de la Ribera d'Ebre a un projecte del seu municipi.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>