SANT CARLES DE LA RÀPITA

Tapes, còctels i dolços protagonitzaran la Ruta del Tast de la Ràpita


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

01/06/2018

Més de 40 establiments de Sant Carles de la Ràpita participaran durant dos caps de setmana de juny en la X Ruta de Tast. Uns caps de setmana llargs que aniran de dijous a diumenge on tapes, còctels i tastos dolços especialment dissenyats per a l’esdeveniment que més empreses aglutina a la ciutat marinera.

Aquesta proposta gastronòmica té l’ànim de dinamitzar el municipi amb tapes típiques però innovadores, pensades per donar a conèixer la gastronomia, la pastisseria i la cocteleria rapitenca més creativa. Una manera d’encetar l’estiu convidant a sortir als locals i visitants fent una crida també a la ciutadania de poblacions veïnes.

Amb preus populars, les tapes i els dolços tindran un cost de 3 euros, i els còctels 4. Des del sector dels bars han destacat l’atracció que també el públic evidencia per aquesta “cuina en miniatura”, que resumeix tota una tradició a partir petits tastos que permeten degustar àpats variats de gust i presentació, i visitant diferents locals. També els pastissers són protagonistes, i reivindiquen el seu paper tot i que la Ràpita és una ciutat coneguda per la seua gastronomia marinera.

Aquesta ruta del tast tindrà presència a les xarxes socials amb les etiquetes #rutadeltast2018 i #enlarapita que servirà per a poder guanyar una activitat nàutica a la ciutat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>