TARRAGONA

Tarragona encara no ha recuperat el nombre d'empreses que registrava el 2008


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



TAC 12 | TARRAGONA

04/07/2018

Un estudi de l'observatori empresarial de la CEPTA vincula en bona part les possibilitats de recuperació i creixement del teixit empresarial a les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona a la necessitat de recuperar el sector de la construcció, el més perjudicat per la crisi econòmica.

Segons l'anàlisi fet des de la CEPTA partint de l'evolució dels comptes de cotització a la Seguretat Social, el sector de la construcció ha perdut els últims deu anys gairebé 4.000 empreses, passant de 6.300 a 2.800, tot i el repunt mínim experimentat els últims tres anys frenant la caiguda en picat que va arribar al seu punt àlgid l'any 2014.

L'estudi dibuixa un canvi significatiu en la composició del teixit productiu al conjunt de Tarragona, que suma a la caiguda dels nivells d'activitat de la construcció el creixement del sector serveis, que juntament amb l'agricultura, és l'únic que ha incrementat el nombre d'empreses i actualment abraça prop del 80% del total d'empreses inscrites a la seguretat social. Unes xifres que evidencien una clara tendència a la terciarització del teixit empresarial, malgrat que la indústria ha sabut mantenir el seu pes.

En termes generals, la mida del teixit empresarial a Tarragona continua estant per sota dels nivells de 2008, amb 3.700 empreses menys que abans de l'inici de la crisi.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>