AMPOSTA

Tomàs afirma que les adjudicacions de l’Ajuntament són “impecables”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

25/02/2019

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha negat amb rotunditat que s’hagi comès cap irregularitat o il·legalitat en l’adjudicació de serveis socials a tres fundacions: Gentis, Infància i Família, i Astres. El grup municipal del PDeCAT va anunciar divendres que presentaria una moció al ple de l’Ajuntament per demanar que s’esvaeixi qualsevol dubte sobre aquestes adjudicacions, després d’assenyalar que les tres fundacions estan vinculades a Plataforma Educativa, l’exgerent de la qual, Ricard Calvo, està sent investigat per l’Oficina Antifrau per la seva gestió posterior al capdavant de la DGAIA. Tomàs ha afirmat que l’Ajuntament no ha adjudicat res a Plataforma Educativa i s’ha preguntat perquè el PDeCAT no posa en dubte la relació de l’Ajuntament d’Amposta amb altres entitats investigades com PIMEC.

Tomàs insisteix que al darrere d’aquesta moció hi ha la voluntat política del PDeCAT de desgastar a Adam Tomàs de cara als propers comicis del mes de maig i els ha reptat a denunciar-lo si troben alguna irregularitat.

En el ple de l’Ajuntament d’Amposta aprovarà aquest dilluns el reglament regulador del fons social d’habitatges de lloguer, una eina que ha d’ajudar al consistori a adjudicar pisos públics. També s’aprovaran de manera inicial els plans de polítiques de dones i de polítiques LGTBI 2019-2022. // Foto ACN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>