AMPOSTA

Tomàs presenta cent mesures per continuar impulsant Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

09/05/2019

El candidat d’Esquerra Amposta, Adam Tomàs, ha presentat els principals eixos del programa amb què concorrerà a les municipals del 26 de maig, que inclou un centenar de propostes. Tomàs ha assegurat que continuaran impulsant mesures per posar l’Ajuntament al servei de la gent i també per afavorir l’ocupació. De fet, Tomàs ha dit que en els darrers quatre anys “s’han fet coses com mai” per l’empresa a la ciutat.

Pel que fa a la participació ciutadana, Tomàs vol modificar el reglament orgànic municipal per ordenar les sessions plenàries.



Quant a benestar social, Tomàs ha destacat la posada en marxa de la nova residència per a la gent gran i s’ha compromès a regularitzar els llocs de treball.

Altres actuacions que es vol impulsar des d’Esquerra Amposta és la renovació de clavegueres i ajudes a aquells que posin a disposició habitatges amb lloguers assequibles.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>