TORTOSA

Torna a Tortosa la Copa d’Espanya de Judo

Míriam Gavaldà / Clara Seguí | TORTOSA

15/01/2019

El millor del judo es va reunir dissabte al pavelló de Ferreries amb motiu de la celebració de la Copa d’Espanya en les modalitats infantil i junior. Més de 500 participants d’arreu de l’estat espanyol van competir davant d’un pavelló completament atapeït i entregat.

Van ser dos dies de competicions on també va tenir lloc una nova jornada de la Lliga Mediterrània i el Campionat Territorial Terres de l’Ebre de Judo, competició que pertany als Jocs Esportius Escolars de Catalunya curs 2018-2019. A més, van realitzar un entrenament amb la famosa judoka Vanesa Garcia.

Si parlem de resultats ebrencs, Natalia Penas va ser la judoka més ben posicionada, amb una cinquena posició en categoria junior -44 kg.

Des de l’organització ens indiquen que actualment estan treballant per recuperar la Supercopa d’Espanya.