LA FATARELLA

Torna el RallyRACC amb novetats als tram Fatarella-Vilalba


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | LA FATARELLA

19/10/2018

El proper divendres 26 d’octubre arribarà de nou el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada a les Terres de l’Ebre. La penúltima prova del Campionat del Món de Ral·lis se celebrarà del 25 al 28 d’octubre, però serà divendres quan aquesta se disputarà en diferents punts de la Terra Alta. I ho fa amb novetats al tram conegut fins ara com Terra Alta i que des de 2010 ha centrat la dificultat de la jornada sobre terra. Aquesta llarga especial mixta de 38,85 quilòmetres, la més llarga del ral·li, ha evolucionat per convertir-se en la gran novetat d'aquesta edició, es farà en el sentit invers i passa a anomenar-se “La Fatarella-Vilalba”. Els primers 23 quilòmetres són el final de Terra Alta a l'inrevés, als quals s’hi sumen altres 12 quilòmetres nous fins a Vilalba dels Arcs. Els canvis de pis asfalt-terra seguiran sent decisius en un itinerari totalment nou.

En aquesta etapa també tornen dos trams coneguts però que des de 2014 no s'havien disputat. El conegut com “Gandesa”, amb SET quilòmetres, i “Pesells” amb 26,59 quilòmetres, la qual cosa contribueix a un segon dia de cursa amb la novetat com a punt fort.

L'impacte econòmic del Rally 2017 va ser de 48 milions d'euros, amb 44 milions de teleespectadors i 200.000 aplegats a les carreteres. I un detall important, el 96% dels visitants nacionals i estrangers volen repetir experiència.

La prova catalana ve potenciada aquest aquest any per la situació esportivament incerta que viu el Campionat, ja que després de la cursa de Gal·les segueixen sent tres els pilots candidats al títol: Thierry Neuville (Hyundai), Sébastien Ogier (Ford) i Ott Tänak (Toyota), els dos primers separats per set punts.

Un any més, Salou serà la capital del 54 RallyRACC. En el Passeig de Jaume I se situarà el podi on es donaran la sortida i l’arribada oficials del ral·li i s'efectuarà el repartiment de premis.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>