VINEBRE

Torra demana unitat perquè ningú aturi un poble decidit


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | VINEBRE

11/11/2018

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha inaugurat aquest dissabte la Sala Noble del palauet renaixentista Ca Don Joan, a Vinebre. Torra ha aprofitat l’acte per llençar un missatge al poble català, a qui ha demanat unitat per enfrontar-se al judici sobre l’1-O i perquè ningú aturi un poble decidit.

Torra també ha indicat que vol conèixer els alcaldes i pobles que van patir la repressió l’1-O. Sobre Ca Don Joan ha destacat l’esforç del país per recuperar el patrimoni i per posar les persones i la cultura al centre de tot.

L’alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, ha indicat que la cultura i el turisme han de ser els dinamitzadors de la població. De fet Carim ha exlicat que volen recuperar les peces trobades a l’establiment iberoromà de Sant Miquel per ubicar-les a la sala que està sent museïtzada.

Ca Don Joan és un palau renaixentista del segle XVI que des de l’any 2001 és propietat de l’Ajuntament. La restauració s’ha fet a partir de fons europeus (FEDER) i del programa ‘Viure al poble’. A l’edifici hi ha l’oficina de turisme i sales nobles que acullen exposicions, conferències i concerts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>