LA GALERA

Torra diu que cal acusar l’estat espanyol davant d’un 'judici farsa'


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | LA GALERA

23/02/2019

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha arribat aquest dissabte a la Galera on ha estat rebut per les autoritats municipals i on ha visitat el Centre d’Interpretació de la Terrissa. Torra ha indicat que el que estem veient aquests dies a Madrid és un judici farsa i que cal acusar l’estat espanyol que està quedant nu davant la veritat d’un judici per criminalitzar una idea i escapçar un moviment.

L’alcalde de La Galera, Ramon Muñoz, ha donat a conèixer al president allò més destacat de la població i també ha aprofitat per donar-li el seu suport.

Torra ha destacat que tot i ser la primera vegada que visitava la Galera, aquest és el cinquè cop en nou mesos que trepitja les Terres de l’Ebre i ha indicat que per al govern és molt important l’equilibri territorial.

Després de signar el Llibre d’Honor i de recollir diversos obsequis han gaudit d’una visita guiada al Museu de Terracota que recentment va rebre una menció especial de la Generalitat. Posteriorment s’han dirigit a la torre de la Galera, declarada Bé Cultural d’Interès Nacional.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>