TORTOSA

Tortosa aprovarà millores en la il·luminació de la plaça de l’Ajuntament


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

01/06/2018

El govern municipal del PDeCAT i Esquerra ha presentat els punts principals del pròxim ple de dilluns a Tortosa. Entre ells destaca la modificació pressupostària de 37.000 euros per a la millora de la il·luminació de la plaça d'Espanya, després de les obres de reforma de la façana de les cases del davant.

L'alcaldessa Meritxell Roigé també ha detallat totes les obres que s'incorporaran derivades del resultat dels pressupostos participatius.

En el cas dels Reguers també s'ha acordat que amb els 1.000 euros sobrants s'acabarà de tancar el camp de futbol.

Tot i no detallar l'import, l'alcaldessa també ha avançat que es destinarà una partida a la promoció dels World Sports Games.

Quant a les mocions, l'alcaldessa ha avançat que en aquest ple es portarà a debat la proposta ciutadana que insta el govern espanyol i als grups parlamentaris europeus de la Comissió perquè rebutgen la creació d'un producte paneuropeu de pensions individuals proposat per la mateixa Comissió Europea.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>